Partenerii noștrii

RODOLPHE LE MEUNIER

Meilleur Ouvrier de France în 2007 și World Cheese Champion în 2007 două titluri care nu spun mare lucru consumatorului român. De fapt artizanii din multe domenii visează la un titlu MOF care se ia odată în viață și certifică o excelență în domeniu. Celălalt titlu este la un eveniment cu adevărat global de brânzeturi, World Cheese  reunește producătorii de brânzeturi, comercianții cu amănuntul, cumpărătorii, consumatorii și comentatorii de alimente din întreaga lume pentru a judeca aproape 4.000 de brânzeturi din peste 40 de țări. Dincolo de titluri Rodolphe Le Meunier este unul din cei mai mari affineuri și fromageri ai Franței. El deservește consumatori avizați și restaurante selecte din întreaga lume. Baza de producție se află în La Croix-en-Touraine. Ca affineur are brânzeturi unicat create de el. Ca fromager este un colecționar atent și cunoscător al celor mai bune brânzeturi franceze și străine. Multe din brânzeturile propuse de noi sunt selecționate de el.

BONGHETTA

În Italia lucrăm cu un affineur mic din Cosio Valtellino provincia Sondrio. L-am ales pentru că este un affineur montan, este total dedicat și promovează calitatea la superlativ. Ei produc brânzeturi selecte montane numite Valtellina deoarece au peșteri unde mucegaiurile albe apar natural. 

Am colaborat cu MONS în Franța și Guffanti din Italia, fiecare dintre ei  fiind cel mai mare fromager de export din țara lor. Nu excludem colaborarea cu ei pe viitor însă principalii furnizori vor rămâne primii nominalizați.