POVESTEA NOASTRĂ

SPECIALIȘTI ÎN PRODUSE ARTIZANALE ȘI NATURALE

Povestea atelierului de producție și a magazinului de delicatese este de fapt povestea unor oameni pasionați. Fondatorii, Valentin și Cristina, avem ca bază cea mai veche facultate din domeniul alimentar din România actuala Facultate de Știința și Ingineria Alimentelor, plus alte studii de profil și multă pasiune. După ani de alte afaceri și ocupații ne-am dorit să facem ceva unic. Din călătorii am studiat gelaterii, fromagerii, băcănii, patiserii din țară și străinătate. De aceea am construit un atelier de delicatese cu 5 direcții fiecare la superlativ. Pe de o parte producem produse unice ca paste, înghețată de tehnică italiană gelato și sorbet, dar și o surprinzătoare variantă indiană sau produse de patiserie cu brânză iar pe de alta parte alegem ce ni se pare bun și se potrivește cu celelalte produse. Adică furnizăm brânzeturi artizanale ca cea mai completă fromagerie și conserve tradiționale și produse dulci și alte delicatese ca vinuri și altele. Principiul de bază este să nu folosim produse industriale. Dorim ca să vă oferim produsul cel mai gustos doar din prelucrare naturală, fără aditivi, fără conservanți, fără potențiatori de gust, fără extrasul grăsimii din lapte la începutul producției, doar metode de producție corecte de bun simț, și vrem să facem asta la cel mai decent preț posibil. Susținem calitatea și gustul. Conservele și preparatele din legume, fructe și condimente sunt majoritar din România. Brânzeturile sunt însă o artă europeană și până la noi nimeni nu a făcut efortul să ofere în România aceste delicatese așa de variat.

magazin

DE CE SUNTEM UNICI?

Pentru că la noi găsiți produse unice pentru România ca selecție și varietate și acum le putem livra la domiciliu în condiții de refrigerare sau congelare pentru comenzi de minimum 50 de lei pentru Galați și Brăila și minimum 250 de lei pentru București. 

  1. Cea mai mare varietate de înghețată făcută artizanal în stil gelato și sorbet. Avem înghețate de nucă, alune, trandafir, lavandă, fistic de mai multe feluri, ciocolată cu lapte și ciocolată albă și chiar mai multe sortimente de ciocolată, caramel sărat. malaga(cu rom și stafide), vanilie. Facem gelato din turtă dulce, prăjitură cu lămâie sau tiramisu și chiar cu gust de cozonac. Sorbeturile sunt din toate fructele posibile de sezon sau păstrate congelate cum ar fi: pepene galben și roșu, avem struguri, prune, cireșe, căpșuni cu mentă, zmeură, fructe de pădure, sau mango, kiwi ori din portocale. Avem variante vegane pentru ciocolată, cocos și vanilie. 
  2. Avem paste proaspete din grâu dur dar și din grâu integral bio,  facem paste fără gluten și avem budinci din paste, lasagna, kit-uri de paste cu sos și branză sau sosuri separate și fulgi de drojdie inactivă. Pe lângă asta mai facem clătite, cele mai minunate brioșe, biscuiți cu brânză, tartă tatin, cheesecake și cine știe ce mai urmează….
  3. Avem cea mai mare varietate din România de brânzeturi maturate românești și cele mai rafinate brânzeturi din lume. Suntem singurul magazin de brânzeturi care funcționează ca o fromagerie ce selecționează brânzeturi bune românești și internaționale doar artizanale și neindustriale.
  4. Avem cea mai mare diversitate de produse din legume, fructe moi și tari și condimente făcute fără aditivi și conservanți( de exemplu fără amidon adăugat sau corectori de aciditate) doar gătitul și preparatul lor. Modul de prezentare este sub formă de gemuri, dulcețuri cu zahăr sau fără, avem siropuri sănătoase din cătină, mugur de brad, aronia, soc, dovleac copt dar și extras stors de aronia, avem sosuri simple sau extrem de rafinate, avem zacuștile cele mai bune și diverse sau legume preparate extrem de diferit inclusiv murate. Avem muștaruri făcute cu muștar brun din India și condimente, avem unturi și pateuri de ciuperci sau sofisticate din nuci de caju, migdale sau arahide.
  5. Avem vinuri alese și delicatese diverse cum ar fi măsline, halva, ulei de măsline, oțeturi din rodie sau altele, avem miere din grecia și miere ecologică, avem făinuri bio și ulei presat la rece și destule alte surprize.
  • Nimic din cele 5 categorii enumerate nu se poate compara ca diversitate și calitate în România și în arealul Galați-Brăila.